Forskning & udvikling

 
 

Målet er at formidle kvalitetssikret og opdateret viden om en række forsknings- og udviklingsområder inden for det palliative område.

 

 

Her finder du beskrivelser, resultater og links til forsknings- og udviklingsprojekter fra REHPA som bl.a. kortlægningerne af det palliative felt i Danmark på henholdsvis det specialiserede og kommunale niveau samt på hospitalsniveau.

 Under punktet Udgivelser fra REHPA kan du downloade samtlige rapporter, bøger, notater mv. som PAVI har udgivet.

 
Under punktet Andre projekter om palliativ indsats kan du finde beskrivelser af udviklingsprojekter, som folk selv har lagt på hjemmesiden. Ønsker du, at få dit/jeres projekt med på projektlisten, er der mulighed for selv at oploade det her

 

Det er også her på siderne, du finder informationer og oplæg fra konferencer og temadage, som REHPA har afholdt eller deltaget i.

Ligeledes kan du læse mere om netværk indenfor palliation, fx. Forskningsnetværket og Netværk om palliation på det kommunale basisniveau.

 

Her du ideer eller ønsker til relevant materiale eller emner inden for forskning og udvikling i det palliative felt, som bør formidles her på hjemmesiden, er du velkommen til at kontakte os på mail: rehpa@sdu.dk.

 

 
 

Kontakt

REHPA

rehpa@sdu.dk

Telefon: 21 74 73 72

 

 

Opload projekt kampagne